Assalamualaikum dan selamat pagi semua...nak inform dengan anda diluar sana...jika anda pernah cuba membuat pinjaman bank tetapi tidak lulus dan anda telah disenarai hitam..atau anda ada CTOS / CCRIS..

Jangan berputus asa jika ingin mencari sumber kewangan bagi memenuhi keperluan semasa..kami di Syarikat pinjaman wang berlesen sedia memberi pinjaman kepada mereka yang benar-benar memerlukan wang..

Kebanyakkan anda diluar sana akan salah faham dengan polisi syarikat seperti kami...kami ini MONEY LENDER YANG DI BAWAH K.P.K.T bukan BANK akn tetapi tuan/puan..jadi janganlah compare kami dengan BANK...jika anda nak interest 1.5%
datanglah jumpa kami di syarikat kami di BANDAR BARU AMPANG .

SYARIKAT KAMI LEBIH KURANG polisi DAN ciri-ciri BANK .Bayaran pun sebulan sekali sahaja..bukan seminggu sekali,,,kami pun takde lah nak pegi ke rumah tuan/puan macam yang di gembar-gemburkan...bukan semua MONEY LENDER tu macam AH-LONG...

Jadi fikir-fikir kan lah....kami sekadar berkongsi maklumat..ramai pelanggan yang datang dengan kami berpuas hati dan faham dengan polisi kami....

KALAU anda ingin mencuba apply loan dengan kami :
*3 bulan bank statement
*3 bulan slip gaji terbaru
*kwsp
*surat pengesahan kerja
*bil [email protected]

Jika anda ada BERMINAT utk MENCUBA APPLY LOAN ..boleh lah call kami di talian :-

NO.TEL : 016 447 6706- 016 215 8441 - 016 216 8441 -MAWAR
email:[email protected]