Program usahawan telekomunikasi MoveUp bersama Ameen Mobile Sdn Bhd, anak syarikat Clixster Mobile Sdn Bhd. Bantuan Modal disediakan oleh penganjur iaitu Fine Tune Marketing (FTM)

Pecahan modal secara berperingkat-peringkat:
1. Jika anda memperkenalkan 5 orang rakan niaga baru dengan hanya bermodalkan RM20 setiap seorang anda akan mendapat gadget samada Samsung Galaxy Tab Lite 3 atau Lenovo Vibe X S960, 1 simkad Ameen Mobile dan anda akan didaftarkan ke dalam Program Pelan Perniagaan Ameen 67 dgn nilai pendaftaran RM67 serta mendapat insuran kemalangan diri (PA) sebanyak RM100,000. (INI SEMUA DIDAHULUKAN OLEH FTM). Anda boleh mula mendapat pendapatan dalam sistem unilevel Pelan Perniagaan Ameen 67 yang bermula daripada Level 1 hingga Level 7 iaitu :
L1 RM10
L2 RM10
L3 RM10
L4 RM5
L5 RM5
L6 RM5
L7 RM5
(Ini merupakan pendapatan pasif yg paling utama yg anda akan dapat setiap bulan dgn hanya maintain RM70 setiap bulan ditolak drp ewallet anda dan boleh diwarisi turun-temurun hingga ke anak-cucu.)

2. Apabila rangkaian anda sudah mencapai Level ke 3, iaitu 5, 25 dan 50 berjumlah 80 orang, FTM akan lantik anda sebagai stokis Ameen Mobile Sdn Bhd. Apabila anda menjadi STOKIS anda akan mendapat
a. 10 simkad Ameen Mobile
b. 300 nilai AP (reload)
c. 4% daripada tambah nilai
d. MyKifayah
e. Bonus penajaan Stokis sampai 7 level.
L1 RM350 +RM100 #(ditambah oleh FTM)
L2 RM50
L3 RM50
L4 RM30
L5 RM30
L6 RM30
L7 RM30
Ini merupakan pendapatan aktif yg anda perolehi sekali shj.
#(Semua Pembayaran dibuat oleh oleh Ameen Mobile melalui sistem mereka yg sedia ada)
Semua pembayaran adalah realtime dan boleh request transfer pd hari Isnin sebelum 11.59 mlm dan withdraw drp bank akaun anda pada hari Jumaat.
Syarat untuk melayakkan anda mendapat bantuan modal adalah:
a. Pendaftaran RM20
b. Cari atau taja 5 org yg berminat untuk menjadi usahawan seperti anda. Promosi 1 bawa 5 orang utk mendapat gadget ini hanya sampai 14 Disember 2014. Selepas dari tarikh ini maka anda kena bawa 5 orang dan rakan niaga anda yang 5 orang itu masing-masing kena bawa 5 orang rakan niaga yg baru iaitu terdapat 30 orang dalam rangkaian anda baru dapat gadget.

Dokumen diperlukan adalah
a. 1 Salinan kad pengenalan
b. 1 Salinan bil utiliti (letrik/air/astro,telefon,internet)
c. 2 kpg gambar ukuran ic.

Setelah semua lengkap hantarkan kpd FTM akan mula memproses permohonan anda dan daftarkan nama anda dalam sistem FTM dan sistem Ameen Mobile untuk Pelan Ameen 67 dalam tempoh 2 minggu. Selepas 2 minggu pihak FTM akan umumkan kpd anda samada pendaftaran anda berjaya untuk mendapat gadget, 1 simkad dan pendaftaran ke dalan Pelan Ameen 67 serta PA brrnilai RM100,000.
Anda diberitahu oleh leader masing-masing
Pendapatan anda bermula dgn hanya memperkenalkan 5 org rakan niaga baru dan setiap orang memperkenalkan 5 orang rakan niaga baru

Langkah selanjutnya buatlah biz ni berterusan dan setiap kali semua org dlm rangkaian anda melakukan auto top-up iaitu maintain bulanan rm70 (ditolak dr ewallet), anda akan menerima bayaran bonus insentif sehingga 7 level. Tanpa anda sedari wang bertambah dalam e-wallet anda setiap bulan (ni yg dikatakan passive income). Bermula dgn modal RM20 dan usaha sedikit pd permulaannya dan hasilnya selepas 3-5 bulan anda akan memperolehi pendapatan puluhan ribu malah boleh menjangkau ratusan ribu setiap bulan.
Selamat Maju Jaya dan bersamalah kita berada di puncak dan beroleh pendapatan ratusan ribu malah mampu mencecah jutaan ringgit setiap bulan.....Ameen
siapa cepat dia dapat.....


BERMINAT EMAIL PADA SAYA
'NAK JOIN DAN NAK BORANG PENDFTRAN'
email ke [email protected]
sms or call